Online kézműves foglalkozások szorongás oldására

Online kézműves
foglalkozások szorongás
oldására

 

A konzultációk előnye, hogy teljesen egyénre formált feladatokat kap a gyermeked szorongásai oldására.

Saját gyermekeimnél láttam és látom, hogy milyen nagy mértékben van szükség az egyéni feladatokra és megoldásokra, mert ez a leghatásosabb a fejlődésükben.

A konzultációk e-mailen zajlanak, mivel hiszek a család erejében és a saját környezet intuitív létében, a feladatokat e-mailen küldöm és ott is várom az elkészült alkotásokat. 

A konzultációhoz szükséges 6 darab rajz a közelmúltból, hogy felmérhető legyen a gyermeked lelkében rejtőző valóság. A valóság lehet pozitív, de lehet negatív is, mint a szorongással való küzdelem, a félelemmel való harcok, és a pánik. A rajzok értelmezése megmutatja, hogy merre lehet a megfelelő irány. A feladatok megoldásában a legfontosabb szerepe a gyermeki intuíciónak van és ennek adok teret minden esetben.

 Az e-mailen történő konzultáció bármikor lehetséges az info@fajdalombolaranyat.hu címen.

Jelentkezés:

E-mailen vagy telefonon vedd fel velem a kapcsolatot és küldd el nekem gyermekednek közelmúltban készült rajzait (6 db). A lényeg, az érzelmek megjelenése és nem a szépség. A gyermeked rajzait értékelve javaslatokat teszek a továbbiakra 48 órán belül. A leírtak mind a jelentkezés része, amely ingyenes.

A további egyéni konzultációk ára alkalmanként 19 000.- Ft, mely utalással előre fizetendő.

SZORONGÁS . FÉLELEM . PÁNIK

info@fajdalombolaranyat.hu +36 20 203 6234

© 2022 FÁJDALOMBÓL ARANYAT - IMPRESSZUM

 

Készítette: RendesWebes

SZORONGÁS . FÉLELEM . PÁNIK

info@fajdalombolaranyat.hu
+36 20 203 6234

© 2022 FÁJDALOMBÓL ARANYAT
IMPRESSZUM

 

Készítette: RendesWebes